Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gedicht : wat doe ik verkeerd
Gedicht : Wat doe ik verkeerd
Ben ik wel goed bezig
of niet
Het lijkt net of ik iets doe
waar ik later spijt van krijg
We zijn er samen bij
Ik niet alleen
ons geheimpje
zeiden wij
Ik weet nog niet
of ik het wel doe
ben hopeloos verloren
heb er geen grip op
het kan zomaar gebeuren
* soms heb je een geheim en denk je doe ik het wel goed
ik weet het niet hopelijk krijg ik er geen spijt van.......
Reacties op dit gedicht
ILse Bruintjes vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Woensdag, mei 30, 2012 11:15
hoop, hoop
spijt, spijt
leven, leven!:!
mima
:
Dinsdag, mei 29, 2012 18:17
hhmm lastig wel
vertrouw op je intuitie, Ilse
x
Over dit gedicht
Auteur:
ILse Bruintjes
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
29 mei 2012
Thema's:
[Houden van]
[Gemis]
[Wij]