school...
elke ochtend weer op de fiets,
trappen we met tegenwind.
maar doe ik het dan echt om niets,
niet dat ik het leuk vind...
dan op school de eerste les,
ga ik zitten op mijn stoel.
dan begint de eerste stress,
leren we in 1 uur al een heleboel.
dan de 1e pauze, leuk!
broodjes heb ik heel snel op.
lig ik met mijn vriendin in een deuk,
school kan even de pot op.
dan weer les.. maar ooh nee!
een SO. dat wist ik niet!
nu haal ik dus alweer een twee,
tot mijn grote verdriet.
dan kom ik thuis, wil ik voor de tv,
komt mijn moeder aangelopen.
ik mag geen tv kijken, nee!
ik moet me aan mijn huiswerk slopen.
dan lig ik 's avonds in mijn bed,
denk ik terug aan deze dag.
dat was toch zeker geen pret,
dat het morgen beter gaan mag.
xxx my