Daar…………………
waar zwart, witte vlokken
van rode vlekken
vallend als regen
lijkt op sneeuwen
Zweet het lichaam blauw
Daar…………………..
waar gaten in dagen vallen
s’nachten spokend
in dromen
slopend sluimerd
Zweet het lichaam tranen
Daar……………….
waar 10 graden voelt
als beminnen op het
Arubaanse strand van rotsen
op zout water
Zweet het lichaam ijs
Daar……………….
waar het lichaam
blauwe tranen van ijs
achter laat
………………………………..
Is de ziel uitgezweet.