Soms Maak je keuzes en die doen dan erg veel pijn,
de verdriet die je er dan bij voelt,
dat is niet fijn,
Here God waarom moest dit zo zijn?
wat wilde u hier mee zeggen,
O Heer ik voel me zo klein.
Heer u weet zij keek door mijn buien en verdriet heen,
zij kwam in mijn leven,
vanaf dat moment was het of de zon voor het eerst
echt voor mij scheen.
Heer u weet ik heb de vriendschap met haar verbroken,
ik heb spijt,
mijn hart voelt gebroken.
Heer U weet zij is voor mij bijzonder,
U heeft haar gemaakt.
O Heer wat is zij een prachtige Gods wonder.