Hij is …..
Ik zag het aankomen,
de storm in de gevoelens
waren niet meer af te remmen.
Simpele woorden waaiden zo hard,
kolkten aan tot een heuse orkaan.
Zonder het te weten
kwam hij in het oog terecht.
Zijn lichaam werd weggeslingerd
en de emoties gekraakt
tot een hoopje ellende
een wrak bleef over.
Hij was nog een samenraapsel
van het verleden, dat zijn eigen
niet meer overeind kon houden
al had hij het wel gewild.
Hulp kwam uit het zuiden.
De warmte van de zon
verwarmde de zwartheid van zijn gedachten,
liet zijn hart opnieuw in ritme kloppen.
Hij had nooit gedacht,
het verleden vaarwel te kunnen zeggen.
Zijn nieuwe levensweg lag open,
voor een gelukkiger toekomst.
Claire Vanfleteren