Ik stond daar
Vol met vreugde
Dan komt het gestook
De roddels
Ze denken dat ze mij kennen
Terwijl ze niks weten van me
Hun mond dicht naaien
Dat moet
Strijden zal ik
Om te tonen wie ik ben
De gestook plet ik op de grond samen met de roddels
Buigen zullen ze
Want zij waren fout
Fout over mij