Je serais suivre mon propre chemin,
et toujours poursuivre mes rêves.
Parfois, avec un sourire et parfois avec une larme,
mais je n'abandonnerai jamais.
Ik zal altijd mijn eigen weg volgen,
en altijd mijn dromen nastreven.
Soms met een lach en soms met een traan,
maar ik zal nooit opgeven.