laat de dag liggen, pluk de nacht
als de zon de zwaar schijnt, kijk dan naar de verfrissende maan
ook al sta je dan in het donker, je staat, je gaat waar je wil, je verplaatst je, zonder moeite, zonder bekeken te worden
maar je staat
zonder warmte, zonder duidelijk zicht
maar je staat
keer dan later terug naar de dag
en hou die in je macht