Dat wat niet zichtbaar is.
Niet staat geschreven, niet gezegd wordt.
Dat wat zogenaamd goud is. Het slikken, het zwijgen.
Dat wat je weet.
Dat wat door de horizon heen kan prikken.
Het zilver over de grond laat uitstorten, zegt wat ik vind.
Dat wat je alleen meemaakt in een relatie.
Dat wat gedaan is.
Een kind kan jou voelen. Een mens ermee omgaan.
Niemand is volmaakt.