Een pijn niet te stillen
Een drang niet te overwinnen
Ik zou het wel anders willen
Weer niet waar te beginnen
En dan is er maar één zoete rust
Het biedt vrede in alle chaos
Zowel mijn leed als mijn lust
Maakt mij vrij, laat mij los
Streel langs mijn huid
Littekens, mijn verlossing
Het maakt niet meer uit
De dood, een eeuwige oplossing