voel jij dat niet,
die pijn, dat verdriet?
was alles dan gelogen,
heb jij mij al die tijd bedrogen?
hield je niet van me zoals je zei,
jij betekend toch zoveel voor mij.
hoe heb je hier een eind aan kunnen maken,
wist je niet dat het me zo zou raken?
ik hoop dat je nog na wilt denken,
en ons een laatste kans wil schenken.
nirman, ik heb alles over voor jou,
realiseerde je je maar hoeveel ik van je hou.
want dat doe ik met heel mijn hart,
schat waarom zijn wij nu apart.
voor jou ben ik verandert, geloof me maar...
neem mij terug, we horen bij elkaar!