Vraag me niet te vertellen
waarom ik het bedenk
Vraag me niet waarom
ik aandacht aan hem schenk
Aan het monster diep in mij
Dat leeft van mijn gedachten
Van het goede, van het kwade
Soms tracht me te versmachten
Maar zonder hem ben ik van geen belang
Zonder zijn toedoen
Ben ik een kleine jongen
Eenzaam en bang