Het begon allemaal op 28 mei...
dit is iets wat ik nog niet eerder zei.
want kijk verliefd ben ik wel eens geweest..
zoals je ook wel in mijn andere gedichten leest.
maar dit is anders, deze keer is het real..
geloof me dit word een mega deal !
begon allemaal met een kleine chat,
en na die chat hadden we heel veel pret.
dus we spraken af op het schoolfeest,
was nog nooit zo zenuwachtig geweest.
maar toen zag ik jou en was ik verkocht,
je was gewoon precies wat ik zocht .
nu spreken we af en zie ik je meer,
en zodra je weggaat doet het me zeer.
we zijn nog verzichtig wij allebij,
maar van binnen zijn we heel erg blij.
bijde gevonden wat we wouden,
gewoon een persoon om van te houden.
dus schatje het duurt niet lang meer en dit word officieel,
maar voor nu blijven we nog even rieel.
ik hou van je ,jij bent de man.
op wie ik mijn leven bouwen kan (L)