(songtekst geschreven bij: http://www.youtube.com/watch?v=kQSB_HM354k Love You (Instrumental))
In mijn hart:
Voor deze gelegenheid,
schrijf ik met een speciale pen,
verkregen op de dag,
dat mijn zus trouwde.
Nu zal ik schrijven,
uit liefde voor jou,
met de pen van liefde,
lief ik blijf jou trouw.
Wolken breken open,
langzaam aan een heldere lucht.
Mijn liefde aan geen ander verkopen,
dit is mijn regenboog vlucht.
Jij als de pot goud,
aan het einde van de regenboog.
Een boog die zijn kleuren behoud,
reikend in de lucht zo hoog.
Lichtstralen dansend over water,
weerspiegellen ze een schitterring.
Jou ogen, zijn net zo,
Zo mooi, jij bent die bling.
Zoals een instrumental nummer,
lieflijk galmend in mijn hoofd.
Blijft jou vertoning hangen,
de rede dat ik in ons geloofd.
Een vlinder,
vol passie en kleur.
Vol van liefde,
opende jij mijn harten deur.
Een boom,
sterk en krachtig.
Een wonderlijke vertoning,
in elk seizoen even prachtig.
Een zon,
warm en voor de groei.
Een bloem doet stralen vangen,
komt hij langzaam tot bloei.
Een zwaan,
slaat zijn vleugels uit,
vliegt hij geleid door het leven,
naar waar zijn gevoel hem brengen doet.
Kijk ik naar de sterren,
hoor ik een stem.
Wees gerust mijn jongen,
het komt wel goed.
De maan knipoogt naar mij,
de kou verdwijnt van binnen.
Het duwt me naar een wij,
het lied om mee te beginnen.
Schat als ik je zie ga ik vliegen,
als ik je geuren opvang.
Ik kan helemaal niet liegen,
ook al ben ik soms wel bang.
Je gloeit als een vuurvlieg,
een vuurvogel,
een niet te doven vlam,
mijn levens drang.
Ik mis je,
ik ben niet compleet.
al weet ik het komt goed,
je geeft mij nieuwe levens moed.
Ik zal vechten voor een wij,
ik zal mezelf zijn,
ik zal je anders benaderen,
alsof we al jaren samen zijn.
Je weet je bent voor mij alles,
waardoor ik soms niet weet wat ik moet,
zou ze het zo wel willen,
doe ik het zo wel goed.
Vlieg ik als een vlinder,
een nachttegaal met zang.
Ook al ben ik een beginner,
ik weet waar naar ik verlang.
Ik doe er al naar leven,
geef ik dingen op voor jou.
Blijf ik naar ons streven,
een liefde waar ik een leven op bouw.
Want ik weet nu,
ik ben goed zoals ik ben.
Een regenboog beschreven met een liefdes pen,
je zit in mijn hart,
de regenboog vlinder.