Maanden kon ik mezelf wijsmaken,
dat de vriendschap wel weer goed zou raken.
Gisteren kwam ik op jou pad
en nu weet ik dat ik het mis had.
Wat kunnen de woorden ‘Ik mis je’ bedoelen,
als de afstand zo duidelijk is te voelen.
Ik laat mijn tranen stromen,
nu ik weet dat het niet meer goed zal komen.