waar ga ik heen,
met die muur van steen.
Een gevecht dat ik niet eens wil winnen,
ik voel een leegte vanbinnen.
ik heb de kracht niet,
enkel zo veel verdriet.
Een lach staat voor een traan,
niemand die het zal verstaan.
iedereen zegt dat ik moet herstellen,
ik kan de waarheid niet vertellen...
ik vind je niet slecht,
ik wil geen gevecht...
Ik voel me goed bij jou,
jij bent iemand die ik vertrouw.
Ik wil je niet kwijt,
iedereen verdoet zijn tijd.