ik kan wel gaan zeggen
dat ik niet meer om jou geef
maar dan zal ik moeten liegen
zolang als dat ik leef
ik kan wel gaan zeggen
dat ik niet meer hou van jouw
maar ook dan lieg ik
en ben ik mijn eigen niet trouw
ik kan wel gaan zeggen
dat ik je ben vergeten
maar ik kan echt niet liegen
daar wil ik niks van weten
ik kan wel gaan zeggen
dat ik jou nooit meer zal geloven
maar ook dat is iets
wat ik niet kan beloven
wat ik wel zeggen kan
en dan ben ik eerlijk naar mij eigen
wat ik voor jou voelde, die gevoelens
zal ik nooit meer voor iemand kunnen krijgen