In mijn ziel rust
de liefde van mijn hart,
het verleden
van
vreugde en verdriet,
De toekomst van liefde en hoop,
het zaadje van het verlangen vandaag,
dat doet verlangen naar het “zijn” van morgen
Ik vraag niet véél…. Enkel een beetje hulp
om het heden van gisteren te helpen
naar de toekomst van vandaag….
In mijn gedachten droom ik
de mooiste dromen,
de stoutste dromen
maar in de tweestrijd van mijn gedachten
Verlang ik naar jou…......