Misschien moet ik het niet willen weten
Waarom jij voor mij zo bijzonder bent
Waarom we zo op elkaar lijken
Terwijl jij toch heel ‘anders’ bent.
Misschien moet ik niet willen weten
Waarom wij kunnen praten zoals we doen
Waarom we de meest intense stiltes delen
En toch weten wat de ander bedoelt
Misschien moet ik er alleen maar van genieten
Het accepteren zoals het is
Want ik geniet van alle momenten samen
Omdat jij en ik zo als een persoon zijn is.