De dag overspoelt
de gisteren gepleegde woorden
zijn licht legt focus
op eigenzinnige punten
gisteren voelde ik verslagenheid
en ik voelde de zwarte zee van vlammen
die vandaag weer daglicht binnenlaten
mijn lijnen zijn hersteld
de gedachten voelen vrijheid
zich te versprijden in het daglicht
vergeten gisteren totaal
een nieuwe dag , een nieuwe toekomst.