Nini,
Je was ooit een vrouw,
die voor iedereen klaar stond.
Kinderen en dieren,
sloot je in je hart.
Voor hun was je
een thuishaven.
Een teamwork
lag diep in je gedachten.
Leef verder in onze gedachten
zodat je naam verder kan leven.
Rust in vrede.
Je team.