Ken je dat
Dat je bij voorbaat alles al fout doet,
Ken je dat
Dat je nooit eens hoort wat goed
Dat je niet serieus wordt genomen
Er over je hoofd heen wordt gepraat
Je, je best doet, overal te zijn of te komen
Maar dat je toch niet bestaat
Ken je dat
Het gevoel van onmacht
Pijn en verdriet
Het gevoel van willen vasthouden
Maar echt werken doet dat niet
Ken je dat
Het gevoel van bergen beklimmen
Het oversteken van een oceaan
Ken je dat
Het kiezen voor jezelf
Vallen, maar weer overeind komen
Het op twee benen blijven staan
Ken je dat
Het leren houden van jezelf
Op je grenzen blijven staan, zonder snik
Ken je dat
Je rotverleden
Ken je dat herboren worden
Welkom nieuwen IK