klein gevallen engeltje
Ik schonk je mijn hart
jij nam het hoog mee in de lucht
vloog er mee tot tussen de sterren
toen liet je 't los
het kwam op da aarde neer
brak in miljoenen stukjes
Elke keer opnieuw brak je een klein stukje in kleinere stukjes
ik zag het en voelde het wel
maar ik kon niet zeggen dat ik het erg vond
ik wou je niet kwijt
tot vandaag
je begon opnieuw
brak weer een stukje
de aller laatste keer
ik zie nu wat je doet en wie je bent
en sofie je kan naar de hemel terugkeren
ik wil je niet langer
je hebt me genoeg gepijnigd
vaarwel,ik hoop dat je gelukkig word
ik zet je uit mijn leven
kan het risico niet lopen nogmaals mijn hart aan je te verliezen
neem m'n leven weer in handen
ga mijn eigen weg
mss zoek ik ooit terug contact
niet voor gauw
als ik dat nog mag
want zoals nu
je weent bittere tranen om wat je deed
sorry meid
maar spijt komt steeds te laat...