Toen ik het erge nieuws vernam..
doofden mijn tranen die warme vlam.
Het deed pijn,
de gedachte dat je nu weer alleen zou zijn.
Jij en je verdriet;
je kruipt in een hoekje en weent als een ander t niet ziet.
Maar wees gerust, ik zal er voor je zijn...
Samen overwinnen we die pijn !!!