Ik voel jouw hartslag in de mijne,
Ik geef me over aan de nacht,
Laat t verleden verdwijnen.
Jij en ik is alles wat nu telt,
De wereld bestaat alleen voor ons,
Ik voel hoe jouw lichaam met t mijne versmelt.
Ik aanschouw hoe jij in ons spel opgaat,
Je probeert emotie te delen,
En bestudeer hoe ik m'n gevoelens los laat.
Je weet wat ik voor jou voel,
Je weet dat ik mijn keus heb gemaakt,
Zeg alsjeblieft een keer de woorden die ik bedoel.
Zeg de onbesproken woorden,
Zeg wat je denkt,
Vertel hardop wat mn hart al zoveel eerder hoorde.
Ik kan je toch niet zomaar laten gaan?
M'n hart zal mij vervloeken,
Als ik jou in t verleden laat staan.
Jouw lichaam, zo dicht tegen t mijne aan,
Je hartslag verhoogd,
Terwijl jouw handen over m'n lichaam gaan.
Je fluistert m'n naam door de stille nacht,
Dit gaat zoveel verder dan van tevoren bedacht.