Samen hebben wij veel doorgemaakt,
En hebben wij voor veel vuren gestaan!
Voor mij ben jij een man uit duizenden,
Omdat jij altijd jezelf bent!
We hebben een grote tegenslag meegemaakt,
Het heeft een grote wond veroorzaakt.
We hebben gevochten, met en tegen elkaar.
Ons vuur laaide op, en koelde af..
Toch bleef er altijd een kleine vlam branden.
Ik wist dat ik dit gevecht moest winnen,
Jou verliezen, deed mij zoveel pijn.
Het is met geen pen te beschrijven!
Woorden schieten daarin te kort,
Als ik het je zeggen zou!
Onze liefde, was sterk genoeg!
Om ons aan elkaar te binden.
Niks of niemand kon onze band verbreken!
Wij hebben een strijd geleden,
Maar toch kwamen wij er sterker uit!
Nog steeds zijn wij een koppel.
En nog steeds lopen wij hand in hand,
Trotseren wij de wereld,
Houden wij ons hoofd omhoog.
En laten wij zien, wij horen bij elkaar!
Want Samen,
Dat is jij en ik.
Sinds 4 Januari 2006 is er jou en mij.
Wij tegen de wereld.
Ik hou van jou!
En wat er ook gebeurd,
Wie ook iets probeert of zegt,
Ik zal voor jou vechten,
Nooit geef ik de strijd op.
Want jou verliezen,
Dat kan en wil ik niet laten gebeuren.
Samen is jij en ik!
Samen is...
Wij 2 tegen de wereld!!