Morgen, omdat vandaag nooit een mooie dag is
Ik zit hier wel vandaag
Maar wachtend op morgen
Wat morgen brengen zal
Een dag, weer met zorgen
Toch wacht ik morgen
Want morgen is alles goed
Gevoelens zullen stoppen
De kwelling, die zo pijn doet
God, laat morgen iets eerder komen
Of later, als het kan
Want morgen is morgen
Ik heb er genoeg van
Morgen, omdat ik niet van vandaag houden kan
Vandaag, omdat ik die dag niet accepteer
Laat morgen geen vandaag meer zijn
Vandaag beleven, dat wil ik niet meer