Mijn groep en ik hadden besloten, dit lichaam
voor mijn ziel te kopen.
Prijs afbetaald in eigen denken.
zal mij uiteindelijk een beter leven schenken.
Mijn lichaam is te leen, mijn ziel nooit te koop.
Als meer mensen zouden weten.
Raakte ze niet meer bezeten.
negativiteit versprijdt, gebruik je verstand en vermijdt,
de hardheid.
leven als een zachte veer.
bounce mee op het kleine goede gevoel elke keer weer.
Niet onder te dompelen niet verdrinken.
Ik zorg mede voor het 'hogere denken' en laat het lage zinken.