Jullie zien me als het zwarte schaap
laten het goed voelen ook
je praat over me, je roddelt over me
tegen de anderen ...
jullie praten samen over mij ...
Jullie beweren dingen over me
die er niet zijn
ik laat bijvoorbeeld
het licht branden midden de dag
maar ...
zo is het helemaal niet gegaan ...
Jullie doen elk apart
wel zoveel dingen verkeerd
maar op elkaar praten
dat gaan jullie nooit doen
jullie hebben een band
en ik ...
ik val er buiten ...
dus moet ik het bekopen
Ik hoop
dat ik niet al te lang meer
met jullie moet samenleven
want
ik word er ziek van!
ik wil niet opname in, opname uit
zoals jullie nu bezig zijn
ik kom nooit geen opname meer uit
jullie schuld zal het zijn
als ik nooit meer uit opname kom
jullie beseffen het niet
maar hier ben ik zwak
want je bezorgt mr teveel pijn ...
*over de mensen in huis in beschut wonen brugge*