Hey Sugar, hier ben ik terug
Zei ze hijgend en vlug
Ze werkt namelijk aan haar lijn
Zoals zovelen, dat moet mode zijn
Alle dagen lopen in het bos
eerst maakt ze haar spieren los
En dan zo
naar een gezapig tempo
En moet je weten
ze let ook fel op haar eten
Ja, ’t is een hele piste
al die raad van de diëtiste
Geen dit, geen dat
ja schat
Het zal niet makkelijk zijn
geen bier, geen wijn
Geen vetten, geen suiker en veel bewegen
buiten en zelfs in de regen
Ik vroeg nog “ook geen suiker?”
waarop ze zei “No Sugar”