Dag paps,
was vaderdag en ik weet
dat jij daar altijd iets mee had
schrijf je daarom even
van hier naar daar
om je te zeggen paps
dat je heel bijzonder was
Want als ik kijk, zo om me heen
zijn sommige mensen eigenlijk heel alleen
ze hebben en vader maar eigenlijk ook niet
zo een relatie hadden wij gelukkig niet
Jij was er altijd en bent nog om me heen
door jou ben ik NU wie ik ben
en geef, om de mensen om me heen
je leerde me fietsen
en bracht me rolletjes drop
klom op je schoot
Pa je was TOP
wilde trouwen met jou alleen
en jij speelde het spelletje altijd mee
Sta nu op je graf en hoop het gaat je goed
voor mij was je de alle beste
daarom deze vaderdagsgroet