Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn nacht engel slaapt
Mijn nacht engel slaapt
Nachten worden steeds kouder en donkerder
de angsten slaan me om het hart
er loert op mijn in het donker gevaar
er is even niets zelfs geen ster
Zwarte rookachtige slierten
volgen me van droom naar droom
er is niet wat ik in het duister herken
Mensen die niet meer leven
leven nog wel in mijn droom
maar vreugde brengen ze me niet
ik ben daar aan het overleven
In het dagelijkse leven moet ik al vechten
voor huis en haard en voor wie en wat ik ben
waarom wordt het in mijn dromen dan nog slechter
Nacht engel waar ben je toch
jij die mij tegen het kwaad beschermde
door mooie of geen dromen te geven
ben jij wel me nacht engel of is dat ook bedrog
Reacties op dit gedicht
Big Lady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Big Lady
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
19 juni 2012
Thema's:
[Dromen]
[Angst]
[Leven]