Ik wou dat ik nog klein was,
nog onschuldig en onwetend was,
die momenten waren fijn,
het was fijn om een peuter te zijn.
Ik wou dat ik terug een kind kon wezen,
maar ouder worden is bewezen,
ik mis mijn oude klas,
ik wou echt dat ik nog een kindje was.
Ik wou dat ik achttien jaar bleef,
nu en alle dagen dat ik nog leef,
nog in dezelfde sfeer,
want na volgend jaar zie ik mijn vrienden niet meer.
Ik wou dat het leven,
toch zou vergaan,
dan was ik maar heel even,
blij met het bestaan.
Mag de wereld,
dit jaar ten einde zijn?
voor altijd samen in de hemel,
dat idee vind ik fijn.