Me kleine vriend.
Me kleine vriend,
dit verdiende je niet.
Tranen en verdriet,
toen jij me verliet.
Me kleine vriend,
we mochten niet egoistche zijn.
Maar jou vertrek,
doet zo'n veel pijn.
Me kleine vriend,
met een halster in me hand.
En een staart in de ander,
zij mijn hoofd dit kon niet meer langer.
Mijn verstand zei "ga maar vriend."
maar mijn hart vraagt: waarom jij?
Zo jong en vol trots in het leven.
Waarom was jij hier maar even?
Me kleine vriend
met een grote traan en een glimlach,
zijde wij jou gedag.
Met hele mooie herinderingen.
Van jou mijn grote mooie bonte vriend.
*********
Rust zacht mijn vriend.
Het was me een eer je te hebben mogen kennen.
De mooie ritte zal ik nooit vergeten.
En zeker die mooie clown streken.
Love you mijn trouwe viervoeter
ik zal je nooit vergeten.
Darinko 05-05-2006 05-06-2012