voor me
ligt een rails
de rails van mij leven
ik heb geen retour
ik loop voor uit
met alle seinen
overgangen en wissels
voor lief nemend
mensen lopen mee
en haken weer af
de bomen gaan neer
de bellen rinkelen
teken dat ik allert moet zijn ..
ik blijf lopen,op de rails
van mijn leven