donkere
sombere
wolken drijven
deze kant op
kleuren op scherm
worden almaar intenser
het grote onweer gaat komen
storm, hagel, veel watervallen
menigeen geraakt uit ’t lood
alles kan scheef gaan
zalig zijn zij die rustig wachten
wat er komen gaat
handelen
wat handig zal zijn
21 JUN2012 2140