KIEZEN
Waarom nu al kiezen,
Waarom niet wachten totdat ik ouder ben.
Nu al moeten weten wat ik later wil,
Wat ik later wil gaan doen.
Zo jong, pas 17,
En toch zijn er zoveel verwachtingen.
Laat mij nog maar even kind zijn,
Laat mij maar rennen, vliegen, voor me plezier,
Omdat ik dan mezelf ben.
Was het maar zoals vroeger,
Een zorgeloos kind, dat vrij was te gaan en te doen wat ze wou.
Was ik nog maar een kind…