tja
twee jaar geleden
moet het kwijt
daar lag ik dan
een hulpeloos hoopje ellende
zwaar bezopen en aan het eind van mijn leven
alles in mij had het op gegeven
er was geen ik meer
nu ben ik er nog steeds
totaal anders als toen
was een dromer een drinker
een eenzame man
spijt kan ik niet hebben
was er namelijk zelf bij
geen mens pijn gedaan
niets fouts gedaan
was enkel dicht bij de dood
dat is vaag
vager dan ik me kan beseffen
paniek drank eenzaamheid
het kan een mens stuk maken
ja zonder dat je het zelf weet
toch weet ik dat Dreamlover terug komt
ook al is de oude ik verdwenen
de nieuwe is ook de moeite waard
-x-