Hand in hand
jij en ik
Respect, liefde en vertrouwen
genoeg aan één enkele blik
Je bent uit mijn leven
weg uit mijn bestaan
Ver weg
ver weg hier vandaan
Het was jouw keuze
ik begrijp het –nog steeds- niet
We waren zo gelukkig
ik snap niet waarom jij het leven achter je liet
Alles is veranderd sinds
onze toekomst is niet meer
Jij en ik zal er nooit meer zijn
en die gedachte doet mij zo zeer..
Hand in hand
jij en ik
Respect, liefde en vertrouwen
genoeg aan één enkele blik