Noorderlicht.
Het noorderlicht,
de noorderzon,
warm en teder,
lieflijk en kleurrijk.
Die ogen het zelfde,
zoals net,
zo mooi,
zo warm.
Zo gelukkig bij het zien van,
wetende dat het meer is.
Voelt het zoveel meer,
vanaaf weer op bruggentje van de zon genieten,
de wolken bekijken,
de rust die dan vrij komt.
Warme zomerse briesje,
strelend over het gezicht.
warm en teder,
zoals de blik,
in jou ogen.
Elke dag ben je weer mooier,
elke dag zijn mijn gevoelens sterker.
elke dag het noorderlicht,
ik wil het meer en meer.