Dromend tuur ik naar buiten
terwijl ik onbenullig mijn pen leegklad
Druppels op de ramen...vormen de namen
van hen die ik ooit heb liefgehad
De mooiste momenten en hun eind
is al wat in mijn hoofd blijft dagen
Vandaar dat ik als kind...de ontembare wind
om een helpende hand te vragen
Deze herinneringen wil ik graag kwijt
dus wellicht zou u de wolken willen plagen
Opdat deze verdwijnen...de zon weer kan schijnen
en de namen snel zal doen vervagen...