= = = = =
seconden die jaren tellen
het is het verschil zo klein
een nacht, een leven lang
wat valt er nog te vieren
me ze tweeen in je blootje
duurt het nog lang voor we
zijn we al bijna gearriveerd
mag ik nog steeds vragen vrij
de stemming zat dus stond
belevingen vliegen langsheen
klokjes gaan rond de toren
me de weeen van gewacht
kroop je langs op je hoede
met gooien van petten
zet je alles nog eens goed
oogopslagen verwonden diep
tussen ach en oh niet weer
regent het over en kanelen
vraag jij stil of dat ik
= = = = =