Een spiegel,
Waar ik in kijk,
Probeer te zien wie ik ben,
Maar ik zie het niet,
Een spiegel,
Hoort te weerspiegelen,
Een goed spiegelbeeld,
Maar ik zie het niet,
Het gevoel,
Dat je alleen staat,
Niemand meer om je geeft,
En je alleen moet vechten,
Het gevoel,
Dat ze je in de steek laten,
Je staat voor ze klaar,
En dan zijn ze weg,
De pijn,
Die jij me gaf is onwerkelijk,
Zo’n pijn is raar,
Dit heb ik nooit gevoeld,
De pijn,
Van het verlies,
Dat je je beste maatje kwijt raakt,
Door iets of iemand anders,
Het leven,
Gaat door,
Je kan niet blijven hangen,
Niet in het verleden,
Het leven,
Moet je fleurig in zien,
Alles vergeten,
En gaan knallen,
Mensen,
Vergeten dat het moeilijk is,
Om ‘goed’ te kunnen leven,
Precies hoe het moet,
De dood,
Is makkelijk,
Het leven,
Is moeilijker.