Ik hoop dat haar liefde voor haar famillie en vrienden niet verloren gaat.
haar zelfvertrouen verliezen zou niet gebeuren.
als ze raad of hulp nodig heeft staan haar ouders altijd voor der klaar. heeft haar vader geen tijd voor der dan heeft haar moeder dat wel. of het nauw één van de twee is of allebei ze maken haar altijd aan het lachen.
Opgevoed met veel liefde van beide ouders. ouders die haar voor een groot deel haar leven compleet maken.
Ouders die zelfs al kom er één om het leven een plek in haar hart nooit kwijt raken.