fouten maken doet iedereen
van fouten moet je zelf leren
zodat je niet nog eens dezelfde fout maakt
die jouw of anderen doen bezeren
want fouten maken gebeurd gewoon
al wil bijna niemand het toegeven
maar schaam je er niet langer voor
het hoort nu eenmaal bij het leven
ja, ook ik heb fouten gemaakt
die mij en anderen heeft bezeert
maar van die fouten die ik gemaakt heb
heb ik wel heel veel van geleerd
het heeft mij gemaakt
tot degene wie ik ben
en echt geen super persoon
maar wel iemand die z’n eigen gebreken ken
maar voor anderen die telkens
dezelfde fouten maken en anderen blijven bezeren
ja, die zullen van hun fouten nooit
en dan ook echt nooit iets leren
het is zwaar en moeilijk
maar geef je fouten gerust toe
want je fouten telkens te moeten verdedigen
daar wordt je alleen maar van moe