- Nieuw leven -
Het oude vertrouwde zweeft weg,
herinneringen achterlatend.
De oude omgeving is wat ik achter mij neerleg,
zo vol van iedere emotie.
Nu nog een goede overgang vinden,
van oud naar nieuw.
Alles samen verbinden,
zoeken naar de lijm.
Die lijm verbindt vroeger aan vandaag, nu en morgen,
zoals iedereen dat heeft gedaan.
Een nieuw leven met nieuwe zorgen,
met een nieuwe toekomst.
Het was een hobbelige zware tocht,
zeker een harde weg.
Maar dit is waar ik naar zocht,
wat ik nodig had,
was een nieuw leven.