Mijn handen
ze grijpen naar de leegte
nu jij er niet meer bent
die mijn lichaam zo verwent
Mijn lippen
ze proeven nu geen zoetigheid
want jouw lippen
zijn ze weer voor even kwijt
En mijn hoofd, oh mijn hoofd
lijkt wel lichtjes verdoofd
Denken wil ik niet
nee, want ik geniet!
En mijn hart, ja dat hart
wil maar één ding:
een nieuwe start
een nieuw begin
En daar sta jij dan
-middenin-