Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vriendschap is over
De vriendschap is over
dat heb jij beslist …
blijkbaar
speelde je 2,5 jaar
met mijn voeten …
Leugens en oneerlijkheid
dat was wat ik van deze vriendschap kreeg …
je was nooit eerlijk …
de waarheid
hoorde ik nooit uit jou mond
De vriendschap is gedaan …
Langs de ene kant wel spijtig
omdat ik jou echt
als vriendin zag …
Maar je wist
dat ik niet tegen leugens kon
en …
je hebt zo vaak tegen me gelogen …
Dan was ik boos
en draaide jij de rollen om …
had ik schuld
aan onze ruzie!
Maar ik heb je meerdere keren gezegd
“lieg tegen mij”
maar toch …
je hebt altijd maar gelogen …
Denk niet
dat je met hangende pootjes
kan terugkomen
wat ik denk dat je wel zal doen …
ik zal je niet weer aanvaarden …
om steeds met jou leugens
geconfronteerd te moeten worden …
@Anootje ...
dichteres sinds 1 maart 2005
wil je mijn hersenspinsels lezen?
surf dan snel naar:
www.raissagedichten.jouwweb.nl
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
liesjequilt
:
Zaterdag, juli 07, 2012 08:39
Een vriendschap op leugens gebaseerd is niets waard.
gr. Liesbeth
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
07 juli 2012
Thema's:
[Kwaad]
[Bedrog]
[JIJ]