Mijn lief en ik zijn dol op het spelletje hints.
Het klinkt zoiets als:
“Hoi, hoe gaat het?”
“Niet slecht, natuurlijk.”
Maar dan wordt het moeilijk, de vervolgvraag:
“Dus, het gaat wel goed met je?”
“Ja, het gaat goed.”
“Wat gaan we doen vandaag?”
“Niets.”