haal me hier weg
-muziek hard genoeg
zonder te veel uitleg
-voor de tranen die ik droeg
voordat ik ga schreeuwen
-die komen door het innerlijke gekrijs
als ik het kan uitschreeuwen
-van de brekende prijs
als ik ooit iets zou kunnen zeggen
-van alles dat zo mooi leek
waar ik mijn woorden ooit zal moeten neerleggen
-waar al het geluk week
waar onze harten zullen breken
-waar alles toch weer verdwijnt
waar al die weken
-want er komt weer geen eind
weer eens schijn bleken
-aan al dat gekwel
als een illusie
-als één groot vaarwel
van al dat ruzie